tuinontwerp

van vliet hoveniers – tuinontwerp

wij luisteren naar uw wensen

Wanneer wij een tuin ontwerpen, luisteren wij eerst goed naar uw ideeën en wensen. Wij vullen die graag aan vanuit onze jarenlange ervaring en actuele vakkennis, zodat wij al uw tuinwensen kunnen vervullen.

Het tuinontwerp van uw nieuwe tuin is een creatief proces waarbij uw wensen en onze creativiteit en ervaring ervoor zorgen dat uw tuindroom werkelijkheid wordt.

Samen bekijken we de mogelijkheden. Daarbij kijken we naar de ligging en grootte van de tuin en houden we uiteraard rekening met uw budget.

Een tuinontwerp bevat alle elementen die samenkomen tot een passend geheel: beplanting, gazon, terrassen, bestrating, vlonders en veranda’s, licht, steigers, beschoeiing, waterpartijen, vijvers, speelelementen, blokhutten en bergingen, schuttingen en afscheidingen.

Van Vliet Hoveniers Waddinxveen

zo persoonlijk als u zelf

Het tuinontwerp is net zo persoonlijk als u zelf. Wij ontwerpen uw tuin zo, dat u zich er helemaal in thuis voelt. Dat kan een strakke moderne tuin zijn maar ook een nostalgische tuin.

Maar bij het tuinontwerp houden we rekening met nog veel meer zaken. Hoe is uw gezinssamenstelling? Heeft u huisdieren? Wat voor hobbies heeft u?

Een gedegen tuinontwerp is de basis voor jarenlang onbezorgd tuinplezier.

onze tuinontwerpen

kennismaken?

U bent van harte welkom bij Van Vliet Hoveniers voor een vrijblijvend gesprek.

Mail naar: info@vanvliethoveniers.nl
Een beller is uiteraard sneller: (0182) 63 15 50

Van-Vliet-Bedrijven-Henk-van-Vliet-Web

Henk van Vliet
Adviseur Van Vliet Hoveniers