over van vliet hoveniers

van vliet hoveniers – tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Van Vliet Hoveniers uit Waddinxveen is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. 

Of het nu gaat om een grote tuin, een balkon of een dakterras, wij maken graag ook uw tuindroom waar.

De grootte van uw tuin, balkon of dakterras is niet belangrijk. Wat voor Van Vliet Hoveniers telt is functie, stijl, sfeer en de ligging van uw tuin. Wij gaan met pure passie aan de slag om met deze uitgangspunten een uniek ontwerp voor u te maken. Niets mag afdoen aan de wens die u voor uw tuin heeft. Wij luisteren naar uw ideeën en vullen die vervolgens aan met onze specialistische kennis. Zo vinden wij de beste manier om de ideale tuin voor u te creëren.

De bevlogen medewerkers van Van Vliet Hoveniers hebben liefde voor het vak en met hun groene vingers staan zij u bij met raad en daad.

Van Vliet Hoveniers voldoet aan de strenge ISO 9001 kwaliteitseisen. Ons bedrijf en onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Van Vliet Bedrijven - Van Vliet Hoveniers

“Van Vliet Hoveniers helpt u graag met het creëren van een sfeervolle plek waar u nog jaren van kunt genieten. Want tuinen maken is onze passie.”

kennismaken?

U bent van harte welkom bij Van Vliet Hoveniers voor een vrijblijvend gesprek.

Mail naar: info@vanvliethoveniers.nl
Een beller is uiteraard sneller: (0182) 63 15 50

Van-Vliet-Bedrijven-Henk-van-Vliet-Web

Henk van Vliet
Adviseur Van Vliet Hoveniers